Over Domeinnaam Register

Domeinnaam Register werd in 2009 opgericht in het hart van Brussel. Het Madrid-systeem (officieel het Madrid-systeem voor internationale handelsmerkregistratie) is het belangrijkste internationale systeem om de registratie van handelsmerken in verschillende landen over de hele wereld te vergemakkelijken. De rechtsgrondslag is de multilaterale overeenkomst van Madrid inzake de internationale registratie van handelsmerken van 1981 en het protocol bij de overeenkomst van Madrid van 1989.

Domeinnaam Register zorgt ervoor dat het merkenrecht eenvoudig en betaalbaar blijft. Hiervoor gebruiken we een online automatiseringssysteem dat voldoet aan de internationale standaard.

team
Rs-service

Domeinnaam registratie

Een domeinnaam is een unieke naam op internet. Domeinnamen worden meestal gebruikt voor websites. U kunt uw domeinnaam beschermen tegen derden die dezelfde extensie willen registreren.
Rs-service

Merkregistratie

Merkregistratie is een van de meest effectieve manieren om een ​​merk op te bouwen en te beschermen. U kunt uw merk zowel nationaal als internationaal registreren. Registreer uw merk vandaag nog.
Rs-service

EU-Handelsmerk

Is uw bedrijf ook buiten de Benelux actief? Dan kunt u uw merk ook op Europees niveau laten registreren. Op deze manier kunt u uw merk ook buiten de Benelux beschermen.